УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

Ющенко підтримує розширення коаліції

1,0 т.
Ющенко підтримує розширення коаліції

Завершилась зустріч героїв України, депутатів від антикризової коаліції з Президентом України. Про результати цієї зустрічі журналістам розповіла Раїса Богатирьова. За її словами, обговорювалися питання внутрішньої та зовнішньої політики, економічна ситуація в країні, вихід з політичної кризи, створення ефективної системи влади. Президент, за словами Богатирьової, розуміє ситуацію і бачить вихід з неї через зміцнення та розширення антикризової коаліції.

Богатирьова також повідомила, що завтра о десятій ранку відбудеться зустріч Президента з Віктором Януковичем.

На думку представниці Партії регіонів, у Президента немає аргументів проти кандидатури Януковича, і він визначиться з поданням до парламенту в найкоротші терміни. Вона висловила впевненість, що президент подасть подання на Януковича до ВР, оскільки, на її думку, в Президента та антикризової коаліції – єдине бачення розвитку України.

Також на зустрічі було зазначено, що для країни необхідне приведення до присяги суддів Конституційного Суду, хоча сам Президент вже не висуває ультиматумів з вимогою спочатку розблокувати роботу КС, і лише тоді обирати прем’єра.

Богатирьова зазначила, що буде зроблено все для того, щоб коаліція розширялася і була базою для стабільного уряду. Також вона підтвердила, що продовжуються консультації в рамках робочих груп між Партією регіонів та «Нашою Україною». Вона запевняє, що Янукович є єдиною та незмінною кандидатурою на посаду прем’єр-міністра від антикризової коаліції.

фото Толстый и Тонкий/ОБОЗ