УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

Сьогодні Бакай з’явиться на українських телеекранах з викриттям

228
Сьогодні Бакай з’явиться на українських телеекранах з викриттям

Сьогодні, 2 березня 2006 р., о 23:00 в ефірі телеканалу «ІНТЕР» вийде програма «Подробиці з перших вуст з Олександром Колодієм» з ексклюзивним інтерв’ю Ігоря Бакая. Це перший публічний виступ І.Бакая за останні півтора року з того моменту, як він залишив посаду керівника ДУСі.

Про це повідомили «Обозревателю» у прес-службі телеканалу «Інтер».

«Телевізійні анонси програми в ефірі спровокували гучний резонанс у широкої аудиторії і викликали публічні заяви представників політичних сил та державних посадовців. Дані заяви «Інтер» розцінює як спробу впливати на інформаційну політику телеканалу. Тому у відповідь на них «Інтер» вважає за потрібне оголосити свою позицію.

Принципи інформаційної політики каналу передбачають всебічне інформування українського глядача про події в Україні й за кордоном. Маючи на меті максимальну об’єктивність та незаангажованість у висвітленні будь-яких подій, телеканал надає можливість своєму глядачеві почути і побачити різні точки зору, протилежні позиції та погляди.

В студії «Інтера» неодноразово звучали сенсаційні заяви; політики різних формацій виголошували й доводили свої позиції, дискутували зі своїми опонентами. Нагадаємо про резонансне інтерв’ю програмі «Подробиці» екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко (загальна доля аудиторії, яка дивилась той ефір, сягала 70%) та Павла Лазаренка в проекті «Подробиці з перших вуст з Олександром Колодієм».

Зрозуміло, журналісти «Інтера» не могли знехтувати можливістю взяти ексклюзивний матеріал, яким в даному випадку являється інтерв’ю з Ігорем Бакаєм.

Звертаємо особливу увагу на те, що журналісти мають право використовувати будь-які достовірні джерела інформації в рамках норм українського та міжнародного законодавств. Також журналісти мають право не розголошувати джерела інформації, якщо не поставлена під сумнів достовірність цієї інформації», — говориться у заяві прес-служби.