УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

Тимошенко у день закоханих побажала Ющенку дітей

Тимошенко у день закоханих побажала Ющенку дітей

Коли в Інтернеті з’явилася інформація, що Юлія Тимошенко йде на молодіжну дискотеку, журналісти одразу «клюнули» на цей анонс. Зокрема, жваво обговорювали «DJ Юлю» в холі МЗС, очікуючи на результати засідання підкомісії по Чорноморському флоту. Всі зійшлися на тому, що Тимошенко на дискотеці обов’язково щось «учудить». Мовляв, після того, як Ющенко скупався в крижаній ополонці, Юлія Володимирівна програла йому кілька очок у номінації «видовище».

Журналісти зійшлися на тому, що на молодіжну дискотеку червова дама просто зобов’язана одягнути куртку-косуху або шкіряну спідничку. Це буде круто! Тим паче, що розжитися рокерськими обладунками для Тимошенко не проблема - можна просто позичить у дочки Жені, яка знається на шкіряних шмотках.

«А що, Тимошенко таке може!», - припускали журналісти. Адже в свій час вона прийшла на зустріч з Ремом Вяхерєвим в міні-спідниці й ботфортах вище колін. А тут виборча кампанія суворо диктує моду: потрібен фурор серед молоді, яка складає левову частину електорату Юлії Володимирівни. Після таких розмов можна уявити з яким настроєм представники ЗМІ з камерами й фотоапаратами потягнулися на дискотеку.

Вже на підході до «Експо-плази» на Нивках перехожих зустрічала полум’яніла сила-силенна сердець. Таке відчуття, що вся виборча кампанія Тимошенко орієнтувалася виключно на день закоханих. Серця червоніли на білих шапках-вушанках дівчат, на шарфах хлопців, на пакетах та прапорцях. Стало зрозуміло: всім цим народ розжився на дискотеці.

При підході до павільйону почулися знайомі з помаранчевого майдану звуки. Співали MAD HEADS XL. Супер! Антураж в павільйоні теж був нічого: суцільні серця та екрани. Грошей на організацію не пожаліли. Дискотека справді була би класною, завадило одне – відсутність публіки. У величезному павільйоні зібралося кілька сотень закоханих. Лише біля самої сцени було гаряче - там стрибали й махали прапорцями. А так молодь сумували, пила пиво, кока-колу, безцільно вешталася залом і палила. Народу було не густо, тож студенти соромилися шаленіти, як це буває на масових тусовках.

Подивитися можна було хіба що на розмаїття елементів одягу з символікою Тимошенко. Крім вже згаданих шапок-вушанок, дівчата хизувалися в футболках з її портретом. А одна дівчина змайструвала собі з БЮТівського шалика бюстгальтер, так, що два серця досить кокетливо гойдалися на півкулях грудей. Щоправда, на неї зразу всі вилупили очі, тож дівча поспішило одягнутися. Не та атмосфера, щоб хизуватися Юліними серцями на своїх принадах.

Очевидно, організатори дискотеки боялися неконтрольованого напливу молоді на дармовий концерт, й провели дуже обережну рекламну кампанію. Зокрема, в Валентинках-запрошеннях, виданих лише 10-тисячним накладом, навіть не згадується участь Тимошенко у дійстві.

Тож її не чекали, а через певний час молодь почала масово залишати дискотеку, якраз перед її приходом. Так само більшість не дочекалася й появи зятя Тимошенко. Минуло чотири години танцюльок, а Шона з Женею ніхто не бачив. Журналісти вже навіть подумали, що англієць відмінив свій вихід через мляву й нечисельну публіку. Але тут ді-джеї попросили присутніх звернути увагу на екрани, де через мить в усій красі побачили найвідомішого після Пінчука зятя України. Кліп був нічого. Навіть дуже нічого. Шон Карр майже в мушкетерському вбранні з групою Борщ співали щось про Гамлета, про садки вишневі біля хати, поперемінно українською та англійською мовами. Шон навіть кілька слів проспівав мовою Шевченка, вийшло добре, майже без акценту.

Не встиг Шон на екрані доспівати до кінця, як його живий двійник з’явився на сцені. До сходів його провела дівчина з чорним волоссям, в червоному топі та короткій спідниці «кльош», та ще й на додачу - в сріблястій шляпці. Це була, звісно, міс Карр власною персоною. Сумувати дівчині довелося недовго, з-за куліс просто перед Женею вигулькнула її прекрасна мама. Тимошенко зобразила на обличчі приємне здивування, й обняла доньку.

Нарядилася Тимошенко на дискотеку, як на північний полюс. І хоча з-під довгої білої шуби виглядали демократичні джинси і білий гольф з серцем на грудях, Тимошенко більше була схожа на Білосніжку, ніж на рокершу. Схожість з мультяшною героїнею казки про сім гномів їй надавала вишукана зачіска, яка замінила офіційну косу.

Коли Тимошенко зійшла на сцену, ріденька молодь у залі захвилювалась. Юлю всі впізнали й зустріли досить голосно, на відміну від її зятя, вихід якого на сцену було геть проігноровано.

«Привіт, закохані!», - узяла Юлія Володимирівна високу ноту - не розрахувала свій голос.

Далі побажала кохатися, як її діти. З цими словами вона ніжно глянула в бік Шона, який із захватом дивився на свою прекрасну тещу. Чомусь зять був без портрета Тимошенко на грудях, лише на поясі у нього бовтався бейджик з серцем. Женю мама не побачила, адже дочка потайки сховалася за динаміками.

«А ще я вам хочу побажати таку тещу, як Я!», - вже впевненим голосом заявила Юлія Володимирівна. За тим вона пояснила свої переваги: ніколи не буває вдома, не набридає порадами й підтримує в житті. Як зрозуміли присутні – фінансово.

«Я готов!», - дуже голосно закричав один молодик у натовпі. Далі Тимошенко відійшла в сторону й дала можливість Шону проричати на сцені присвячену їй пісню. Донька Женя в цей час вилізла зі схову за динаміками й стала біля мами. Усім своїм виглядом вона вкінець розчарувала тих, хто сподівався в скорому майбутньому побачити Тимошенко бабусею. Коли Шон закінчив, Тимошенко коротко переклала присвячені їй слова: «Тут співається, що я не впевнена, чи правильний вибір зробила, але мене не зламати».

Микола Томенко, який в цей час ходив під сценою (до речі, в шкірянці), сумно зауважив журналістам: «З Шоном треба провадити роботу, ніяк не вивчить української мови». Після такого короткого виступу перед молоддю, Тимошенко пішла за куліси спілкуватися про кохання.

- Що ви подаруєте своєму чоловіку на День Святого Валентина? - запитали журналісти.

- Звісно, кохання, - кокетливо відповіла Тимошенко.

- А чому він зараз не з вами? - поцікавилися ЗМІ.

- Тому що мій коханий займається справами, які дуже далеко від політики, - скоромовкою відповіла Юлія Володимирівна.

- А чому ви без коси? І чому прийшли на дискотеку в шубі? - не угавали журналісти.

- Жінці інколи хочеться міняти зачіску. І мені інколи треба відпочити від коси. А шуба мені подобається. Вона білого кольору, це колір моєї політичної сили, колір чистоти, - відповіла Тимошенко.

- Була інформація, що ви на дискотеці крутитимете диски, як діджей…

- Та ви що! Я не можу. Це занадто ризиковано, - мило обурилася Тимошенко.

Раптом, як грім пролунало запитання: «Чи можете ви зізнатися зараз, що любите Ющенка?» Запанувала тиша, яку розрізав голос Тимошенко. Вона почала філософствувати на тему, що колись в політиці запанує справжня політична любов й не очікувано побажала Віктору Андрійовичу нових дітей.

Тільки Тимошенко викрутилася, як їй знову поставили запитання «в лоб»: «Юлія Володимирівна, а чому вас мужики люблять?». Тимошенко на мить зніяковіла.

- Судячи по тому, що вони зі мною роблять в політиці, вони мене не люблять, - поскаржилась дама з серцем.

На такій печальній ноті інтимна бесіда завершилася. Юлія Володимирівна покинула дискотеку. Стало зовсім сумно. Надалі дійство не зуміло зруйнувати стереотипи передвиборчого концерту, які в нашій країні проводяться десятками.

До речі, цілком імовірно, що влаштована в столиці дискотека БЮТу вирушає в тур по регіонах. Виходить, у Тимошенків-Карр сімейний підряд: Шон Карр буде піарити тещу, а Юлія Володимирівна – навпаки, розкручуватиме зятя.

фото Толстый и Тонкий/ОБОЗ